Mr. Spithoff

 

‘Geen mooi geschetste scenario’s, maar zeggen waar het op staat. De juridische wereld is al moeilijk en vaak emotioneel beladen genoeg voor de rechtszoekende.’

 

Mr. Spithoff is een eenmanszaak en wordt gerund door mw. mr. M. (Marcella) Spithoff. Marcella is geboren en getogen in Friesland, waar ze haar nuchtere karakter vandaan heeft. Na het Gymnasium is Marcella afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool en heeft ze haar bachelor ‘International Hospitality Management’ gehaald. Vervolgens heeft zij in een leidinggevende functie en als facilitair manager in de gezondheidszorg gewerkt. In de avonduren studeerde zij rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen om uiteindelijk in 2014 in de advocatuur aan de slag te gaan. Op het podium was zij als zangeres altijd al thuis, maar in de advocatuur heeft ze haar tweede podium gevonden.

De missie van het kantoor Mr. Spithoff is om de advocatuur moderner en toegankelijker te maken. Mr. Spithoff werkt daarom zo digitaal en flexibel mogelijk, waarbij de cliënt voorop staat. Het kantoor is gevestigd in Zwolle, maar er kan ook gewerkt worden op diverse flexplekken in Nederland. Door zo efficiënt mogelijk te werken, probeert Mr. Spithoff de kosten en dus het tarief laag te houden. Extra kantoorkosten bovenop het uurtarief? Dat is niet van toepassing bij Mr. Spithoff.

 

Benieuwd naar meer? Mr. Spithoff is te volgen op social media!