1 maart 2019

 

Lancering Mr. Spithoff

 

Met gepaste trots en vol energie kan ik mededelen dat ik per vandaag, 1 maart 2019, mijn eigen kantoor open: Mr. Spithoff.

 

En dit is geen doorsnee kantoor. Mijn missie is namelijk om de advocatuur moderner en toegankelijker te maken. Te vaak heb ik gemerkt dat men de advocatuur als oudbollig en conservatief typeert met torenhoge papieren dossiers, een fax die overuren maakt, hoge uurtarieven en grote luxe kantoren.

 

Dat kan anders.

 

Hoe dan? Door zoveel mogelijk digitaal te werken. Door gevestigd te zijn in een bedrijfsverzamelpand in centraal Nederland (Zwolle), maar ook gebruik te maken van flexplekken door het hele land. √Čn door gebruik te maken van social media, waarin ik jullie meeneem in de wereld van een advocaat en de wereld van het recht.

Benieuwd naar meer? Check: www.mrspithoff.nl, volg mij op instagram @mrspithoff en like de facebookpagina @mrspithoff!