Civiel recht advocaat in Zwolle e.o.

Advocaat in Zwolle en omstreken

 

Mr. Spithoff is gevestigd in Zwolle, maar het werkgebied van Mr. Spithoff behelst het noorden en midden van Nederland. Mr. Spithoff vindt het namelijk belangrijk om zo flexibel mogelijk te zijn; ook dat behoort met de huidige techniek tot de moderne advocatuur. Geen probleem dus als u gevestigd bent in bijvoorbeeld Friesland of Groningen.

 

Mr. Spithoff behandelt zaken op het gebied van civiel recht. Dat zijn geschillen tussen burgers onderling, tussen bedrijven onderling of tussen burgers en bedrijven. Uiteenlopende situaties komen voor in het civiele recht, bijvoorbeeld: de huurder die overlast veroorzaakt, de aannemer die het werk verkeerd heeft uitgevoerd waardoor schade is ontstaan of de leverancier die uw facturen niet (tijdig) betaalt. Onder het civiele recht vallen dus meerdere rechtsgebieden. Benieuwd of uw geschil onder het civiele recht valt? Ik bespreek dit graag met u!

Civiele omnivoor

 

Sinds 2014 ben ik werkzaam in de advocatuur en oefen ik een algemene civiele rechtspraktijk uit. Ik ben een zogenoemde civiele omnivoor, met ervaring op onder andere het gebied van contractenrecht, schade- en aansprakelijkheidsrecht, huurrecht, koop, burenrecht, arbeidsrecht, incasso’s en verbintenissenrecht. Het toespitsen op één rechtsgebied is geen optie voor mij; daarvoor ben ik te leergierig. Bovendien ziet een geschil vaak op meerdere rechtsgebieden, waardoor een brede kennis van zaken bijdraagt aan het vinden van een gedegen oplossing voor het geschil.

Mr. Spithoff is ingeschreven bij en lid van de Nederlandse Orde van Advocaten. Mr. Spithoff heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Algemene praktijk: burgerlijk recht;

– Huurrecht.

 

Op grond van deze registratie is Mr. Spithoff verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Meer informatie over de Nederlandse Orde van Advocaten treft u HIER.

 

NEEM CONTACT OP MET MR. SPITHOFF

 

“Bij Mr. Spithoff weet ik altijd waar ik aan toe ben. Dat geeft mij vertrouwen en brengt mij rust.”

– A.L. (Zwolle)

Waarom Mr. Spithoff?

  • Moderne advocaat
  • Werkervaring op meerdere rechtsgebieden én buiten de advocatuur
  • Is creatief, vasthoudend en recht door zee
  • Voelt zich thuis op elk podium

Specialisatie

Aardbevingszaken

 

Ik ben gespecialiseerd in de ‘Groninger Aardbevingszaken’. Zowel in en buiten de rechtszaal heb ik cliënten bijgestaan in de harde strijd om schadevergoeding te verkrijgen voor schade die geleden is ten gevolge van de gaswinning.

 

LEES MEER

Interim

Interim advocaat

 

Incidentele topdrukte? Uitval door ziekte of zwangerschapsverlof? Als moderne advocaat vind ik flexibiliteit in een bedrijf belangrijk. Als ik in uw bedrijf kan bijdragen aan uw flexibele schil:
neem gerust contact op.

 

Direct contact

Spreker

Podium buiten de rechtszaal

 

Het liefst sta ik op het podium, zowel in als buiten de rechtszaal. Een presentatie binnen uw bedrijf over een specifiek rechtsonderwerp? Een spreker op een congres? Op elk podium licht ik een specifiek rechtsonderwerp toe.

 

Direct contact