Civiel recht advocaat in Zwolle e.o.

Advocaat in Zwolle en omstreken

 

Mr. Spithoff is gevestigd in Zwolle, maar het werkgebied van Mr. Spithoff behelst het noorden en midden van Nederland. Mr. Spithoff vindt het namelijk belangrijk om zo flexibel mogelijk te zijn; ook dat behoort met de huidige techniek tot de moderne advocatuur. Geen probleem dus als u gevestigd bent in bijvoorbeeld Friesland of Groningen.

 

Mr. Spithoff behandelt zaken op het gebied van civiel recht. Dat zijn geschillen tussen burgers onderling, tussen bedrijven onderling of tussen burgers en bedrijven. Uiteenlopende situaties komen voor in het civiele recht, bijvoorbeeld: de huurder die overlast veroorzaakt, de aannemer die het werk verkeerd heeft uitgevoerd waardoor schade is ontstaan of de leverancier die uw facturen niet (tijdig) betaalt. Onder het civiele recht vallen dus meerdere rechtsgebieden. Benieuwd of uw geschil onder het civiele recht valt? Ik bespreek dit graag met u!

Civiele omnivoor

 

Sinds 2014 ben ik werkzaam in de advocatuur en oefen ik een algemene civiele rechtspraktijk uit. Ik ben een zogenoemde civiele omnivoor, met ervaring op onder andere het gebied van contractenrecht, schade- en aansprakelijkheidsrecht, huurrecht, koop, burenrecht, arbeidsrecht, incasso’s en verbintenissenrecht. Het toespitsen op één rechtsgebied is geen optie voor mij; daarvoor ben ik te leergierig. Bovendien ziet een geschil vaak op meerdere rechtsgebieden, waardoor een brede kennis van zaken bijdraagt aan het vinden van een gedegen oplossing voor het geschil.

Mr. Spithoff is ingeschreven bij en lid van de Nederlandse Orde van Advocaten. Mr. Spithoff heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Algemene praktijk, burgerlijk recht;

– Huurrecht;

– Arbeidsrecht.

 

Op grond van deze registratie is Mr. Spithoff verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Meer informatie over de Nederlandse Orde van Advocaten treft u HIER.

 

NEEM CONTACT OP MET MR. SPITHOFF

 

Bij een arbeidsconflict had ik dringend een expert nodig. Gelukkig kon ik op zeer korte termijn bij Mr. Spithoff terecht. De gehele zaak is nauwkeurig en aandachtig door haar behandeld en ik voelde me dan ook flink gesteund. Met Mr. Spithoff zit je niet met een koud en formeel stereotype voor je, maar iemand die gedreven en gepassioneerd voor en met je aan de slag gaat. Geweldige samenwerking.
- Bart
mijn ervaring met mvr.spithoff is mij zeer goed bevallen. \ er was hoge tijdsdruk in mijn zaak. ondanks het op vakantie zijn van zowel mijzelf als de tegenpartij heeft ze alles in kannen en kruiken laten lopen. zelfs toen ze bed gebonden was door corona ging ze nog bezig met mijn zaak en dat mag geprezen worden. en dus zijn ik en de tegenpartij er goed uitgekomen zonder dat daar een rechtzaak van gemaakt is. gr, mathijs weisel
- mathijs
Ik heb mr. Spithoff ervaren als iemand die het beste met je voorheeft en erg betrokken met je is. Zowel telefonisch als via mail reageert ze snel op je en ze denkt écht met je mee. Ik heb ons contact als zeer prettig ervaren.
- Luchienke
Nog niet eerder ben ik zo prettig, vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Mr. Spithoff verstaat haar vak en handelt snel en professioneel, maar met betrokkenheid en oog voor detail. Alle verschillende opties worden rustig en duidelijk uitgelegd en besproken, inclusief de financiële consequenties. Zeer transparant. Je weet waar je aan toe bent. Communicatie gaat erg prettig en vlot. Na een telefoongesprek, waarin alle tijd wordt genomen om je verhaal te doen volgde binnen een half uur de bevestiging per mail en een begeleidende tekst over de in te zenden stukken. Nog dezelfde dag ontving ik een conceptbrief in mijn mailbox. Binnen een paar dagen was het geschil met mijn werkgever afgerond! Wat een prestatie!! Geweldig!! Niet normaal, wat een vakvrouw!
- Bart
Positief, vriendelijk, en alles verliep mooi vlot! Werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang!
- Nico
Ik ben heel positief over mijn ervaring. Ik kreeg voldoende informatie om te snappen hoe het proces zou lopen. Ook werd ik constant op de hoogte gehouden van hoe het ging en waar we stonden.
- Maureen
mijn ervaring met mevrouw spithoff was erg goed! ze heeft me goed geholpen en alles duidelijk uitgelegd. een top advocaat!
- daniel
Mr. Spitthof geeft je het gevoel dat je je niet al te druk moet maken alhoewel je dat wel doet. Door snel te handelen heeft ze mij enorm geholpen zodat ik vol vertrouwen de toekomst in ga.
- Sebastiaan
Ik heb Mr. Spithoff als heel betrokken ervaren in haar advies. Wat ik ontzettend fijn vind, is dat zij snel en accuraat reageert en communiceert, en daarin ook flexibel is. Ook heb ik het als zeer prettig ervaren dat alle afspraken correct en zakelijk op papier stonden. Mr. Spithoff haar kennis heeft zeer geholpen in een goede en correcte afronding van mijn zaak, en heeft mij een goed en vooral zelfverzekerd gevoel gegeven in het proces.
- Anne-Magreet
Voor mijn moeder heeft mr. Spithoff een beroepsprocedure gevoerd zodat mijn moeder met urgentie een nieuwe woning toegewezen zou krijgen van de woningstichting. Hoewel de beroepsprocedure werd afgewezen door de beroepscommissie is de zaak door de inspanningen van mr. Spithoff toch uiteindelijk opgelost. Buiten haar normale werkzaamheden om heeft zij naast het beroepsschrift ook contact opgenomen met de woningstichting. Deze gesprekken hebben er toe geleid dat mijn moeder alsnog een woning toegewezen heeft gekregen waar zij wel in goede gezondheid kan wonen.
- Martin
Mr. Spithoff gaat zeer nauwkeurig en doeltreffend te werk. Ik heb heel veel aan haar gehad. Zowel juridisch als mentaal.
- C
Menselijk, begripvol en kennis van zaken
- Richtje
Mr. Spithoff luistert goed naar wat de vraag is. Ze vertelt ook duidelijk wat ze wel en niet haar vakgebied is. Geeft een luisterend oor en doet er ook wat mee.
- anoniem
Mr. Spithoff heeft veel ervaring op gebied van het arbeidsrecht. Ze heeft goede kennis van het recht en is creatief in het bedenken van oplossingen. Ik ben erg tevreden over haar adviezen en het uiteindelijke resultaat.
- M.J.
Onze ervaring was beter dan goed ze luisterd naar je verhaal en verplaats haar zelf ook in je schoenen geeft goede advies ook voor alles voorbij is waar je mee verder kunt gaat in welk opzicht dan ook. Ik zou haar zeker aanraden aan andere mensen en zelf ook terug keren naar haar toe als ik nog eens een advocaat nodig hebt!
- Naomi
Goede communicatie. Deskundig advies. Goed resultaat.
- Christiaan wietses
Heeft complexe dossiers snel in het hoofd, is zeer communicatief en werkt uiterst nauwgezet. Houdt het overzicht, maar pakt door op de punten waar het moet. Is er op gericht om een probleem op te lossen en niet om het te vergroten. Maar als het moet, bijt ze lelijk door. Gedegen moderne advocaat.
- Caspar
Zeer sociaal, professioneel, maar vooral persoonlijk betrokken! Deze dame kreeg in één week voor elkaar, waar ik zelf al maanden mee zat te sollen. Wanneer je tot een oplossing komt, valt er een last van je schouders! Ik kan wel zeggen dat ik zeer tevreden ben met wat zij voor mij heeft gedaan en in de toekomst misschien nog voor mij en anderen kan betekenen. Ik kan haar daarom zeer zeker aanbevelen!
- Appie Scheer
Mr. Spithoff heeft ons bij een zaak over huurrecht goed en zorgvuldig bijgestaan. Ze gaf blijk van betrokkenheid en gedegen kennis van het dossier.
- Marjan den Hertog
Zie bovenstaande
- Johan
Mr. Spithoff werkt hard en nauwkeurig. Ze gaat niet over één nacht ijs, is heel kordaat waar nodig en het contact is altijd snel, duidelijke en efficiënt. Wij hebben haar ervaren als een betrouwbare advocate die haar vak verstaat en heel goed kan schakelen. Met Mr. Spithoff aan je zijde ben je goed vertegenwoordigd in rechte. Van harte aanbevolen.
- NN
heldere en begrijpelijke communicatie wat resulteerde in een prettige samenwerking
- Arjan

Waarom Mr. Spithoff?

  • Moderne advocaat
  • Werkervaring op meerdere rechtsgebieden én buiten de advocatuur
  • Is creatief, vasthoudend en recht door zee
  • Voelt zich thuis op elk podium

Specialisatie

Aardbevingszaken

 

Ik ben gespecialiseerd in de ‘Groninger Aardbevingszaken’. Zowel in en buiten de rechtszaal heb ik cliënten bijgestaan in de harde strijd om schadevergoeding te verkrijgen voor schade die geleden is ten gevolge van de gaswinning.

 

LEES MEER

Interim

Interim advocaat

 

Incidentele topdrukte? Uitval door ziekte of zwangerschapsverlof? Als moderne advocaat vind ik flexibiliteit in een bedrijf belangrijk. Als ik in uw bedrijf kan bijdragen aan uw flexibele schil:
neem gerust contact op.

 

Direct contact

Spreker

Podium buiten de rechtszaal

 

Het liefst sta ik op het podium, zowel in als buiten de rechtszaal. Een presentatie binnen uw bedrijf over een specifiek rechtsonderwerp? Een spreker op een congres? Op elk podium licht ik een specifiek rechtsonderwerp toe.

 

Direct contact