Aardbevingszaken

Aardbevingszaken

 

Aardbevingen, scheuren in muren en vallende schoorstenen: de problematiek in Groningen ten gevolge van de gaswinning. Voor velen een ver van hun bed show, maar vele Groningers en Groningse bedrijven zitten er midden in. Mr. Spithoff staat gedupeerden bij in de procedure tot het verkrijgen van schadevergoeding voor de geleden schade.

‘De Groninger Aardbevingszaken’

 

Groningers worden geconfronteerd met langslepende schadeprocedures, zonder enig zicht op een concrete oplossing. Door wisselende en ingewikkelde procedures en regelgeving is het al met al voor ‘de gewone burger’ een complexe materie, waarin ik u graag adviseer. Zowel in als buiten de rechtszaal heb ik cliënten bijgestaan in de strijd om schadevergoeding te verkrijgen. Neem contact op als u wilt dat ik ook ú bijsta in aardbevingszaken.

 

NEEM CONTACT OP

“Bij Mr. Spithoff weet ik altijd waar ik aan toe ben. Dat geeft mij vertrouwen en brengt mij rust.”

– A.L. (Zwolle)

Waarom Mr. Spithoff?

  • Moderne advocaat
  • Werkervaring op meerdere rechtsgebieden én buiten de advocatuur
  • Is creatief, vasthoudend en recht door zee
  • Voelt zich thuis op elk podium

Advocaat

Civiele rechtspraktijk

 

Ik ben een zogenoemde civiele omnivoor, met ervaring op onder andere het gebied van contractenrecht, schade- en aansprakelijkheidsrecht, huurrecht, koop, burenrecht, arbeidsrecht, incasso’s en verbintenissenrecht.

 

LEES MEER

Interim

Interim advocaat

 

Incidentele topdrukte? Uitval door ziekte of zwangerschapsverlof? Als moderne advocaat vind ik flexibiliteit in een bedrijf belangrijk. Als ik in uw bedrijf kan bijdragen aan uw flexibele schil:
neem gerust contact op.

 

Direct contact

Spreker

Podium buiten de rechtszaal

 

Het liefst sta ik op het podium, zowel in als buiten de rechtszaal. Een presentatie binnen uw bedrijf over een specifiek rechtsonderwerp? Een spreker op een congres? Op elk podium licht ik een specifiek rechtsonderwerp toe.

 

Direct contact