Aardbevingszaken en Arbeidsrecht

‘De Groninger Aardbevingszaken’

 

Groningers worden geconfronteerd met langslepende schadeprocedures, zonder enig zicht op een concrete oplossing. Door wisselende en ingewikkelde procedures en regelgeving is het al met al voor ‘de gewone burger’ een complexe materie, waarin ik u graag adviseer. Zowel in als buiten de rechtszaal heb ik cliënten bijgestaan in de strijd om schadevergoeding te verkrijgen. Neem contact op als u wilt dat ik ook ú bijsta in aardbevingszaken.

 

NEEM CONTACT OP

‘Arbeidsrecht’

 

Dreigt ontslag? Wordt uw loon niet betaald? Maakt een werknemer het te bont? Dan kunt u de hulp van een advocaat wel gebruiken. Ik sta u graag bij om u van gedegen advies te voorzien om een geschil te voorkomen of juist op te lossen. Mr. Spithoff staat ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand met de specialisatie ´Arbeidsrecht´. Of u dus als werkgever juridische hulp nodig bent, of als werknemer met een kleine portemonnee, neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

 

NEEM CONTACT OP

Bij een arbeidsconflict had ik dringend een expert nodig. Gelukkig kon ik op zeer korte termijn bij Mr. Spithoff terecht. De gehele zaak is nauwkeurig en aandachtig door haar behandeld en ik voelde me dan ook flink gesteund. Met Mr. Spithoff zit je niet met een koud en formeel stereotype voor je, maar iemand die gedreven en gepassioneerd voor en met je aan de slag gaat. Geweldige samenwerking.
- Bart
mijn ervaring met mvr.spithoff is mij zeer goed bevallen. \ er was hoge tijdsdruk in mijn zaak. ondanks het op vakantie zijn van zowel mijzelf als de tegenpartij heeft ze alles in kannen en kruiken laten lopen. zelfs toen ze bed gebonden was door corona ging ze nog bezig met mijn zaak en dat mag geprezen worden. en dus zijn ik en de tegenpartij er goed uitgekomen zonder dat daar een rechtzaak van gemaakt is. gr, mathijs weisel
- mathijs
Ik heb mr. Spithoff ervaren als iemand die het beste met je voorheeft en erg betrokken met je is. Zowel telefonisch als via mail reageert ze snel op je en ze denkt écht met je mee. Ik heb ons contact als zeer prettig ervaren.
- Luchienke
Nog niet eerder ben ik zo prettig, vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Mr. Spithoff verstaat haar vak en handelt snel en professioneel, maar met betrokkenheid en oog voor detail. Alle verschillende opties worden rustig en duidelijk uitgelegd en besproken, inclusief de financiële consequenties. Zeer transparant. Je weet waar je aan toe bent. Communicatie gaat erg prettig en vlot. Na een telefoongesprek, waarin alle tijd wordt genomen om je verhaal te doen volgde binnen een half uur de bevestiging per mail en een begeleidende tekst over de in te zenden stukken. Nog dezelfde dag ontving ik een conceptbrief in mijn mailbox. Binnen een paar dagen was het geschil met mijn werkgever afgerond! Wat een prestatie!! Geweldig!! Niet normaal, wat een vakvrouw!
- Bart
Positief, vriendelijk, en alles verliep mooi vlot! Werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang!
- Nico
Ik ben heel positief over mijn ervaring. Ik kreeg voldoende informatie om te snappen hoe het proces zou lopen. Ook werd ik constant op de hoogte gehouden van hoe het ging en waar we stonden.
- Maureen
mijn ervaring met mevrouw spithoff was erg goed! ze heeft me goed geholpen en alles duidelijk uitgelegd. een top advocaat!
- daniel
Mr. Spitthof geeft je het gevoel dat je je niet al te druk moet maken alhoewel je dat wel doet. Door snel te handelen heeft ze mij enorm geholpen zodat ik vol vertrouwen de toekomst in ga.
- Sebastiaan
Ik heb Mr. Spithoff als heel betrokken ervaren in haar advies. Wat ik ontzettend fijn vind, is dat zij snel en accuraat reageert en communiceert, en daarin ook flexibel is. Ook heb ik het als zeer prettig ervaren dat alle afspraken correct en zakelijk op papier stonden. Mr. Spithoff haar kennis heeft zeer geholpen in een goede en correcte afronding van mijn zaak, en heeft mij een goed en vooral zelfverzekerd gevoel gegeven in het proces.
- Anne-Magreet
Voor mijn moeder heeft mr. Spithoff een beroepsprocedure gevoerd zodat mijn moeder met urgentie een nieuwe woning toegewezen zou krijgen van de woningstichting. Hoewel de beroepsprocedure werd afgewezen door de beroepscommissie is de zaak door de inspanningen van mr. Spithoff toch uiteindelijk opgelost. Buiten haar normale werkzaamheden om heeft zij naast het beroepsschrift ook contact opgenomen met de woningstichting. Deze gesprekken hebben er toe geleid dat mijn moeder alsnog een woning toegewezen heeft gekregen waar zij wel in goede gezondheid kan wonen.
- Martin
Mr. Spithoff gaat zeer nauwkeurig en doeltreffend te werk. Ik heb heel veel aan haar gehad. Zowel juridisch als mentaal.
- C
Menselijk, begripvol en kennis van zaken
- Richtje
Mr. Spithoff luistert goed naar wat de vraag is. Ze vertelt ook duidelijk wat ze wel en niet haar vakgebied is. Geeft een luisterend oor en doet er ook wat mee.
- anoniem
Mr. Spithoff heeft veel ervaring op gebied van het arbeidsrecht. Ze heeft goede kennis van het recht en is creatief in het bedenken van oplossingen. Ik ben erg tevreden over haar adviezen en het uiteindelijke resultaat.
- M.J.
Onze ervaring was beter dan goed ze luisterd naar je verhaal en verplaats haar zelf ook in je schoenen geeft goede advies ook voor alles voorbij is waar je mee verder kunt gaat in welk opzicht dan ook. Ik zou haar zeker aanraden aan andere mensen en zelf ook terug keren naar haar toe als ik nog eens een advocaat nodig hebt!
- Naomi
Goede communicatie. Deskundig advies. Goed resultaat.
- Christiaan wietses
Heeft complexe dossiers snel in het hoofd, is zeer communicatief en werkt uiterst nauwgezet. Houdt het overzicht, maar pakt door op de punten waar het moet. Is er op gericht om een probleem op te lossen en niet om het te vergroten. Maar als het moet, bijt ze lelijk door. Gedegen moderne advocaat.
- Caspar
Zeer sociaal, professioneel, maar vooral persoonlijk betrokken! Deze dame kreeg in één week voor elkaar, waar ik zelf al maanden mee zat te sollen. Wanneer je tot een oplossing komt, valt er een last van je schouders! Ik kan wel zeggen dat ik zeer tevreden ben met wat zij voor mij heeft gedaan en in de toekomst misschien nog voor mij en anderen kan betekenen. Ik kan haar daarom zeer zeker aanbevelen!
- Appie Scheer
Mr. Spithoff heeft ons bij een zaak over huurrecht goed en zorgvuldig bijgestaan. Ze gaf blijk van betrokkenheid en gedegen kennis van het dossier.
- Marjan den Hertog
Zie bovenstaande
- Johan
Mr. Spithoff werkt hard en nauwkeurig. Ze gaat niet over één nacht ijs, is heel kordaat waar nodig en het contact is altijd snel, duidelijke en efficiënt. Wij hebben haar ervaren als een betrouwbare advocate die haar vak verstaat en heel goed kan schakelen. Met Mr. Spithoff aan je zijde ben je goed vertegenwoordigd in rechte. Van harte aanbevolen.
- NN
heldere en begrijpelijke communicatie wat resulteerde in een prettige samenwerking
- Arjan

Waarom Mr. Spithoff?

  • Moderne advocaat
  • Werkervaring op meerdere rechtsgebieden én buiten de advocatuur
  • Is creatief, vasthoudend en recht door zee
  • Voelt zich thuis op elk podium

Advocaat

Civiele rechtspraktijk

 

Ik ben een zogenoemde civiele omnivoor, met ervaring op onder andere het gebied van contractenrecht, schade- en aansprakelijkheidsrecht, huurrecht, koop, burenrecht, arbeidsrecht, incasso’s en verbintenissenrecht.

 

LEES MEER

Interim

Interim advocaat

 

Incidentele topdrukte? Uitval door ziekte of zwangerschapsverlof? Als moderne advocaat vind ik flexibiliteit in een bedrijf belangrijk. Als ik in uw bedrijf kan bijdragen aan uw flexibele schil:
neem gerust contact op.

 

Direct contact

Spreker

Podium buiten de rechtszaal

 

Het liefst sta ik op het podium, zowel in als buiten de rechtszaal. Een presentatie binnen uw bedrijf over een specifiek rechtsonderwerp? Een spreker op een congres? Op elk podium licht ik een specifiek rechtsonderwerp toe.

 

Direct contact