Dienstenoverzicht

De moderne advocaat

 

Mr. Spithoff heeft een civiele rechtspraktijk en is daarnaast gespecialiseerd in de ‘Groninger Aardbevingszaken’. Ook staat zij bij de Raad voor Rechtsbijstand ingeschreven met de specialisatie ´Arbeidsrecht´. Mr. Spithoff deelt haar passie voor de advocatuur graag met anderen, als bijvoorbeeld interim-advocaat of op het podium buiten de rechtszaal. Multi-inzetbaar dus, zoals een moderne advocaat betaamt.

Advocaat

Civiele rechtspraktijk 

 

Ik ben een zogenoemde civiele omnivoor, met ervaring op onder andere het gebied van contractenrecht, schade- en aansprakelijkheidsrecht, huurrecht, koop, burenrecht, arbeidsrecht, incasso’s en verbintenissenrecht.

 

MEER INFORMATIE

Specialisatie

Aardbevingszaken en Arbeidsrecht

 

Ik ben gespecialiseerd in de ‘Groninger aardbevingszaken’. Zowel in als buiten de rechtszaal, heb ik cliënten bijgestaan in de harde strijd om schadevergoeding te verkrijgen voor schade die is geleden ten gevolge van de gaswinning.

 

Ook staat ik bij de Raad voor Rechtsbijstand ingeschreven met de specialisatie ´Arbeidsrecht´ en kan ik dus op het gebied van het arbeidsrecht zowel de werkgever als de werknemer met een kleine portemonnee bijstaan.

 

MEER INFORMATIE

Interim

Interim advocaat

 

Incidentele topdrukte? Uitval door ziekte of zwangerschapsverlof? Als moderne advocaat vind ik flexibiliteit in een bedrijf belangrijk. Als ik in uw bedrijf kan bijdragen aan uw flexibele schil: neem gerust contact op.

 

Direct contact

Spreker

Podium buiten de rechtszaal

 

Het liefste sta ik op het podium, zowel in als buiten de rechtszaal. Een presentatie bij uw bedrijf over een specifiek rechtsonderwerp? Een spreker op een congres nodig? Op elk podium licht ik graag de advocatuur of een specifiek rechtsonderwerp toe. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Direct contact

Mr Spithoff geeft je het gevoel dat je er niet alleen voor staat en geeft echt duidelijk haar mening en advies.
- Annet
Marcella is een advocaat die weet waar ze het over heeft. In mijn situatie was ik ontzettend emotioneel en heeft Marcella het gehele contact met de andere partij over genomen!. Dit heb ik al zeer prettig ervaren. Een snelle eerlijke afhandeling waar ik een goed gevoel aan over heb gehouden. Bedankt.
- Marloes
Bij een arbeidsconflict had ik dringend een expert nodig. Gelukkig kon ik op zeer korte termijn bij Mr. Spithoff terecht. De gehele zaak is nauwkeurig en aandachtig door haar behandeld en ik voelde me dan ook flink gesteund. Met Mr. Spithoff zit je niet met een koud en formeel stereotype voor je, maar iemand die gedreven en gepassioneerd voor en met je aan de slag gaat. Geweldige samenwerking.
- Bart
mijn ervaring met mvr.spithoff is mij zeer goed bevallen. \ er was hoge tijdsdruk in mijn zaak. ondanks het op vakantie zijn van zowel mijzelf als de tegenpartij heeft ze alles in kannen en kruiken laten lopen. zelfs toen ze bed gebonden was door corona ging ze nog bezig met mijn zaak en dat mag geprezen worden. en dus zijn ik en de tegenpartij er goed uitgekomen zonder dat daar een rechtzaak van gemaakt is. gr, mathijs weisel
- mathijs
Ik heb mr. Spithoff ervaren als iemand die het beste met je voorheeft en erg betrokken met je is. Zowel telefonisch als via mail reageert ze snel op je en ze denkt écht met je mee. Ik heb ons contact als zeer prettig ervaren.
- Luchienke
Nog niet eerder ben ik zo prettig, vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Mr. Spithoff verstaat haar vak en handelt snel en professioneel, maar met betrokkenheid en oog voor detail. Alle verschillende opties worden rustig en duidelijk uitgelegd en besproken, inclusief de financiële consequenties. Zeer transparant. Je weet waar je aan toe bent. Communicatie gaat erg prettig en vlot. Na een telefoongesprek, waarin alle tijd wordt genomen om je verhaal te doen volgde binnen een half uur de bevestiging per mail en een begeleidende tekst over de in te zenden stukken. Nog dezelfde dag ontving ik een conceptbrief in mijn mailbox. Binnen een paar dagen was het geschil met mijn werkgever afgerond! Wat een prestatie!! Geweldig!! Niet normaal, wat een vakvrouw!
- Bart
Positief, vriendelijk, en alles verliep mooi vlot! Werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang!
- Nico
Ik ben heel positief over mijn ervaring. Ik kreeg voldoende informatie om te snappen hoe het proces zou lopen. Ook werd ik constant op de hoogte gehouden van hoe het ging en waar we stonden.
- Maureen
mijn ervaring met mevrouw spithoff was erg goed! ze heeft me goed geholpen en alles duidelijk uitgelegd. een top advocaat!
- daniel
Mr. Spitthof geeft je het gevoel dat je je niet al te druk moet maken alhoewel je dat wel doet. Door snel te handelen heeft ze mij enorm geholpen zodat ik vol vertrouwen de toekomst in ga.
- Sebastiaan
Ik heb Mr. Spithoff als heel betrokken ervaren in haar advies. Wat ik ontzettend fijn vind, is dat zij snel en accuraat reageert en communiceert, en daarin ook flexibel is. Ook heb ik het als zeer prettig ervaren dat alle afspraken correct en zakelijk op papier stonden. Mr. Spithoff haar kennis heeft zeer geholpen in een goede en correcte afronding van mijn zaak, en heeft mij een goed en vooral zelfverzekerd gevoel gegeven in het proces.
- Anne-Magreet
Voor mijn moeder heeft mr. Spithoff een beroepsprocedure gevoerd zodat mijn moeder met urgentie een nieuwe woning toegewezen zou krijgen van de woningstichting. Hoewel de beroepsprocedure werd afgewezen door de beroepscommissie is de zaak door de inspanningen van mr. Spithoff toch uiteindelijk opgelost. Buiten haar normale werkzaamheden om heeft zij naast het beroepsschrift ook contact opgenomen met de woningstichting. Deze gesprekken hebben er toe geleid dat mijn moeder alsnog een woning toegewezen heeft gekregen waar zij wel in goede gezondheid kan wonen.
- Martin
Mr. Spithoff gaat zeer nauwkeurig en doeltreffend te werk. Ik heb heel veel aan haar gehad. Zowel juridisch als mentaal.
- C
Menselijk, begripvol en kennis van zaken
- Richtje
Mr. Spithoff luistert goed naar wat de vraag is. Ze vertelt ook duidelijk wat ze wel en niet haar vakgebied is. Geeft een luisterend oor en doet er ook wat mee.
- anoniem
Mr. Spithoff heeft veel ervaring op gebied van het arbeidsrecht. Ze heeft goede kennis van het recht en is creatief in het bedenken van oplossingen. Ik ben erg tevreden over haar adviezen en het uiteindelijke resultaat.
- M.J.
Onze ervaring was beter dan goed ze luisterd naar je verhaal en verplaats haar zelf ook in je schoenen geeft goede advies ook voor alles voorbij is waar je mee verder kunt gaat in welk opzicht dan ook. Ik zou haar zeker aanraden aan andere mensen en zelf ook terug keren naar haar toe als ik nog eens een advocaat nodig hebt!
- Naomi
Goede communicatie. Deskundig advies. Goed resultaat.
- Christiaan wietses
Heeft complexe dossiers snel in het hoofd, is zeer communicatief en werkt uiterst nauwgezet. Houdt het overzicht, maar pakt door op de punten waar het moet. Is er op gericht om een probleem op te lossen en niet om het te vergroten. Maar als het moet, bijt ze lelijk door. Gedegen moderne advocaat.
- Caspar
Zeer sociaal, professioneel, maar vooral persoonlijk betrokken! Deze dame kreeg in één week voor elkaar, waar ik zelf al maanden mee zat te sollen. Wanneer je tot een oplossing komt, valt er een last van je schouders! Ik kan wel zeggen dat ik zeer tevreden ben met wat zij voor mij heeft gedaan en in de toekomst misschien nog voor mij en anderen kan betekenen. Ik kan haar daarom zeer zeker aanbevelen!
- Appie Scheer
Mr. Spithoff heeft ons bij een zaak over huurrecht goed en zorgvuldig bijgestaan. Ze gaf blijk van betrokkenheid en gedegen kennis van het dossier.
- Marjan den Hertog
Zie bovenstaande
- Johan
Mr. Spithoff werkt hard en nauwkeurig. Ze gaat niet over één nacht ijs, is heel kordaat waar nodig en het contact is altijd snel, duidelijke en efficiënt. Wij hebben haar ervaren als een betrouwbare advocate die haar vak verstaat en heel goed kan schakelen. Met Mr. Spithoff aan je zijde ben je goed vertegenwoordigd in rechte. Van harte aanbevolen.
- NN
heldere en begrijpelijke communicatie wat resulteerde in een prettige samenwerking
- Arjan

Waarom Mr. Spithoff?

  • Moderne advocaat
  • Werkervaring op meerdere rechtsgebieden én buiten de advocatuur
  • Is creatief, vasthoudend en recht door zee
  • Voelt zich thuis op elk podium

Tarieven

 

Rechtsbijstandverzekeraar

 

Wist u dat u het recht heeft om uw eigen advocaat te kiezen, als u een rechts-bijstandverzekering heeft? Hoewel er enkele voorwaarden aan zijn verbonden, is dit recht vaak onbekend. Zonde! In veel gevallen kunt u zelf uw advocaat kiezen en bent u niet gebonden aan de advocaat van de rechtsbijstands-verzekeraar. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden hierin.

Gefinancierde rechtsbijstand

 

Als particulier, en in bijzondere gevallen als bedrijf, kunt u in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand. Dit betekent dat u een eigen bijdrage betaalt, in plaats van het uurtarief. U dient o.a. wel onder een bepaalde inkomens- en vermogensgrens te vallen. Gefinancierde rechtsbijstand is slechts mogelijk voor bepaalde rechtsgebieden. Mr. Spithoff staat in ieder geval ingeschreven bij de specialisatie Arbeidsrecht en kan dus (onder andere) uw arbeidsrechtzaak behandelen op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Zie www.rechtsbijstand.nl en ik informeer u graag naar de mogelijkheden.

Uurtarief of vaste prijs

 

Indien u niet in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand of er van afziet, wordt een uurtarief ad. € 195,– excl. BTW (21%) gehanteerd. Daarnaast is het mogelijk om een vaste prijs af te spreken, indien de zaak zich daarvoor leent.