Dienstenoverzicht

De moderne advocaat

 

Mr. Spithoff heeft een civiele rechtspraktijk en is daarnaast gespecialiseerd in de ‘Groninger Aardbevingszaken’. Mr. Spithoff deelt haar passie voor de advocatuur graag met anderen, als bijvoorbeeld interim-advocaat of op het podium buiten de rechtszaal. Multi-inzetbaar dus, zoals een moderne advocaat betaamt.

Advocaat

Civiele rechtspraktijk

 

Ik ben een zogenoemde civiele omnivoor, met ervaring op onder andere het gebied van contractenrecht, schade- en aansprakelijkheidsrecht, huurrecht, koop, burenrecht, arbeidsrecht, incasso’s en verbintenissenrecht.

 

MEER INFORMATIE

Specialisatie

Aardbevingszaken

 

Ik ben gespecialiseerd in de ‘Groninger aardbevingszaken’. Zowel in als buiten de rechtszaal, heb ik cliënten bijgestaan in de harde strijd om schadevergoeding te verkrijgen voor schade die is geleden ten gevolge van de gaswinning.

 

MEER INFORMATIE

Interim

Interim advocaat

 

Incidentele topdrukte? Uitval door ziekte of zwangerschapsverlof? Als moderne advocaat vind ik flexibiliteit in een bedrijf belangrijk. Als ik in uw bedrijf kan bijdragen aan uw flexibele schil: neem gerust contact op.

 

Direct contact

Spreker

Podium buiten de rechtszaal

 

Het liefste sta ik op het podium, zowel in als buiten de rechtszaal. Een presentatie bij uw bedrijf over een specifiek rechtsonderwerp? Een spreker op een congres nodig? Op elk podium licht ik graag de advocatuur of een specifiek rechtsonderwerp toe. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Direct contact

“Bij Mr. Spithoff weet ik altijd waar ik aan toe ben. Dat geeft mij vertrouwen en brengt mij rust.”

– A.L. (Zwolle)

Waarom Mr. Spithoff?

  • Moderne advocaat
  • Werkervaring op meerdere rechtsgebieden én buiten de advocatuur
  • Is creatief, vasthoudend en recht door zee
  • Voelt zich thuis op elk podium

Tarieven

 

Rechtsbijstandverzekeraar

 

Wist u dat u het recht heeft om uw eigen advocaat te kiezen, als u een rechts-bijstandverzekering heeft? Hoewel er enkele voorwaarden aan zijn verbonden, is dit recht vaak onbekend. Zonde! In veel gevallen kunt u zelf uw advocaat kiezen en bent u niet gebonden aan de advocaat van de rechtsbijstands-verzekeraar. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden hierin.

Gefinancierde rechtsbijstand

 

Als particulier, en in bijzondere gevallen als bedrijf, kunt u in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand. Dit betekent dat u een eigen bijdrage betaalt, in plaats van het uurtarief. U dient o.a. wel onder een bepaalde inkomens- en vermogensgrens te vallen. Zie www.rechtsbijstand.nl en ik informeer u graag naar de mogelijkheden.

Uurtarief of vaste prijs

 

Indien u niet in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand of er van afziet, wordt een uurtarief ad. € 175,– excl. BTW (21%) gehanteerd. Daarnaast is het mogelijk om een vaste prijs af te spreken, indien de zaak zich daarvoor leent.